Megnyílt a Webáruházunk!

2015.07.28 16:50

Megfelelve a modern kihívásoknak, létrehoztuk az általunk forgalmazott Massive Tools felsőmarókések webáruházát.

Egyrészt megszüntettük Székesfehérváron működtetett asztalosellátó boltunkat, ahol eddig nagy sikerrel forgalmaztuk a magyar piacon egyedülállóan jó ár / érték arányú, ipari felsőmarókéseinket.

Másrészt nyomatékosítani szeretnénk, hogy a piacon megjelent, nevében megtévesztő, kinézetében megtévesztésig hasonló, hobbi célra forgalmazott, hamisított felsőmarókésekhez nincs közünk, bár a forgalmazók igyekszenek megtéveszteni a piacot.

Kizárólag a Massive Tools felsőmarókésekért vállalunk felelősséget. Mivel érkezett egy hibásan feliratozott szállítmány, ezért néhány terméken előfordulhat a Massiv Tools felirat de ez nem a hamisított felsőmarókés.

Az általunk importált felsőmarókések beszerezhetők internetes oldalainkról:

www.felsomarokes.hu

www.botex.hu

www.botex.ro

Továbbá viszonteladóinktól, akik listáját, a teljesség igénye nélkül, itt találhatja.

Viszonteladóink körét folyamatosan bővítjük. Ha még nem forgalmazónk és szeretné termékpalettáját bővíteni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Míg ezen az oldalon csak a felsőmarókés palettánkat találja meg, addig a botex oldalakon nem csak felsőmarókést, hanem minden általunk forgalmazott asztalosipari terméket megtalál.

Igyekeztünk az oldalt úgy megszerkeszteni, hogy kép és név alapján is könnyedén lehessen a termékek közt keresni, ezért bármikor, ha felsőmarókést szeretne vásárolni, térjen vissza hozzánk.

Ha bármilyen kérdés, kérés vagy javaslat merül fel, esetleg forgalmazni szeretné termékeinket, szívesen állunk rendelkezésre az elérhetőségeinken.

Vissza